5 minuten
30 april 2023

Wat voor dakrandbeveiliging moet ik gebruiken bij een schuin dak?

Robert-Jan Sikkema

RSN Safety

Ervaren in valbeveiliging

30 april 2023

Ben jij opzoek naar dakrandbeveiliging geschikt voor schuine daken? Dan zit je bij RSN Safety goed. Bij ons vind je dakrandbeveiliging van verschillende formaten geschikt voor schuine daken tot wel 60 graden. Er zijn veel soorten dakrandbeveiliging maar welke moet je nou precies hebben voor het project wat je gaat doen? Het grootste verschil is dakrandbeveiliging voor een plat of een hellend dak. Vraag jezelf daarna af wat je op het dak gaat doen, heb je bijvoorbeeld alle ruimte op het dak nodig of kun je 2 meter van de kant missen?

Waarom RSS-dakrandbeveiliging voor schuine daken

De RSS-dakrandbeveiliging voor schuine daken staat bekend om zijn veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo is het systeem gemaakt van stevig, maar lichtgewicht aluminium. Daarnaast zijn de onderdelen door het innovatieve monitoring systeem eenvoudig op het dak te installeren en te verwijderen. Ook zijn de verschillende onderdelen gemakkelijk te vervoeren. Uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

 

Dakrandbeveiliging voor schuine daken is verplicht

Het beveiligen van de dakrand is niet alleen veiliger voor jezelf, maar ook voor je medemens. Naast de morele verplichting, is het plaatsen van dakrandbeveiliging op schuine daken ook nog eens wettelijk verplicht. De Nederlandse Wet- en regelgeving bepaald namelijk dat wanneer er langdurig op 2 meter valhoogte wordt gewerkt, dakrandbeveiliging noodzakelijk is.

Het dakrandbeveiliging schuin dak van RSN Safety is gecertificeerd en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Dit geldt trouwens voor ons gehele dakrandbeveiliging assortiment.

Onze 3 beste

Dakrandbeveiliging voor schuin dak snel en eenvoudig te bestellen

Bij RSN Safety bestel je jouw dakrandbeveiliging voor een schuin dak eenvoudig en snel. Zo word je bestelling dezelfde dag nog verzonden als je deze voor 15:00 plaatst. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven de €50,-. Samen maken we het werken op hoogte veilig en comfortabel.

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Valbeveiliging. Advies nodig? Ik help je graag.

Dakrandbeveiliging vind je bij RSN Safety in alle vormen en maten, zowel voor platte als schuine daken. In ons assortiment vind je gehele dakrandbeveiliging sets vanaf 4 tot en met 36 meter. Ook kan je bij ons losse onderdelen bestellen voor alle verschillende sets.

Een ruime blik in ons assortiment Dakrandbeveiliging

Winkelwagen
Scroll naar boven
Online
RSN Safety X

Support bij RSN Safety

Hi! Leuk dat je er bent. Kunnen we je ergens mee helpen of van dienst zijn? We horen het graag en kunnen snel op je reageren via Whatsapp. Kijk gerust even rond, we zijn waar nodig graag bereikbaar 😃.