Valstopblok RVS

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 4 resultaten

Valstopblokken RVS kabel

 

Gebruik van valstopblok met RSV kabel

Een valstopblok met een RVS kabel is zeer duurzaam en gaat lang mee. Een valstopblok kan uitkomst bieden wanneer men behoefte heeft aan veel bewegingsvrijheid valbeveiliging die toegepast wordt bij werken op hoogte. Een valstop systeem rolt zichzelf op en slaat op slot bij een val van grote hoogte waar veel kracht bij vrij komt. Het aantal kN kracht dat vrij komt tijdens een val wordt beperkt tot minder dan 6 kN.

Hierdoor wordt ook de mogelijke valafstand direct geminimaliseerd en blijft de impact op het lichaam beperkt. De valblokken zijn in verschillende lengtes en materialen verkrijgbaar zodat er voor iedere werksituatie een geschikte is.

 

Varianten met RVS kabel

RSN Safety heeft verschillende soorten valstopblokken met RVS kabel in het assortiment. Afhankelijk van uw behoeften bieden we in de meeste gevallen een passende optie voor uw doeleinden. Wat betreft uitvoeringen met een RVS kabel zit er enkel verschil in de lengtes van de RVS kabels. Kabellengtes variërend van 10 tot 30 meter.

Ook zijn er systemen met een langere band en deze bieden meer bewegingsvrijheid. Verder hebben wij veel soorten valstopblokken met staalkabels. De lengte hiervan loopt uiteen van 6 tot en met 30 meter lang.

 

Gebruik valstopblok RVS kabel

Bent u opzoek naar een duurzaam systeem die geschikt is voor veel situaties, dan kan een valstopblok met RVS kabel uitkomst bieden. Wij bieden voor de meeeste situaties een juiste oplossing wat betreft valstopblok systemen en reddingslieren.​ Deze valstopblokken beschikken over een RVS kabel. Anders dan bij stalen kabel is deze roestvrij en geschikt om te gebruiken in omgevingen met explosiegevaar.

 

Veiligheidseisen en NEN EN normen

Deze systemen zijn voorzien van stalen karabijn haken. In combinatie met een valbeveiliging set moet voldoen aan strenge eisen en de gestelde EN360:2002 en EN1496 klasse B normen.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Valstopblok RVS. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven