Steigeraanhanger

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Steigeraanhanger aanschaffen doe je bij RSN Safety. Bij ons vind je zowel afsluitbare als open aanhangers. Een steiger aanhanger is de ideale manier om jouw steiger eenvoudig en veilig te vervoeren. Op de pagina vind je ons volledige assortiment. Heb je specialistische hulp nodig of heb je vragen over ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op.

 

2 populairste steiger aanhangers uit ons assortiment

Om je op weg te helpen bij je keuze voor een steigeraanhanger lichten wij onze twee populairste modellen toe.

Ons eerste model dat wij vaak verkopen is de steigeraanhanger 250. Dit model kan 14 meter aan steigermateriaal vervoeren. Bovendien biedt het plaats voor 8 platformen en kan er maximaal 750kg aan gewicht op vervoerd worden. Wat deze aanhanger uniek maakt, is het feit dat het geschikt is voor steigers van 190 tot 250 centimeter. Heb je een grotere steiger? Dan is ons volgende model wellicht geschikte voor jou.

Ons volgende populaire model is de steigeraanhanger 305. Dit model biedt, net als het bovenstaande model, plek aan 14 meter steigermateriaal. Ook is er op deze aanhanger plek voor 8 platformen en kan je 750 kilogram aan totaalgewicht vervoeren. Het grote verschil met onze andere modellen is dat je op deze aanhanger steigers kan vervoeren tot 305 centimeter. Kijk bij de keuze voor een steiger aanhanger dus altijd naar de lengte van je steiger.

 

Steiger met aanhanger

Naast onze losse aanhangers verkopen wij ook een steiger met aanhanger. Deze combinatie is voordeliger dan wanneer je beide artikelen los van elkaar besteld. Wanneer je een steiger met aanhanger bij ons aanschaft, betaal je geen verzendkosten en wordt hij bij jou thuis afgeleverd. Bekijk hier ons volledige assortiment aan aanhangers in combinatie met steigers.

 

De voordelen van een Steiger aanhanger

Wat zijn de voordelen van een steiger aanhanger? Het beidt voornamelijk gemak en veiligheid. Bovendien geeft het je overzicht in de verschillende onderdelen, waardoor je vrijwel geen onderdelen vergeet of kwijtraakt tijden is het vervoeren. Om jou een overzicht te geven van de voordelen worden deze hieronder opgesomd. 

  • Je kan je steigers snel en efficiënt opruimen en vervoeren
  • Een steiger aanhanger bespaard tijd en ruimte
  • Met een steiger aanhanger voorkom je schade en kwijtgeraakte steigeronderdelen

 

Heb je een rijbewijs nodig voor een steigeraanhanger?

Je hebt in Nederland een rijbewijs voor een aanhanger nodig wanneer deze boven de 750 kilogram aan materiaal kan vervoeren. Aangezien dit wat betreft de steigeraanhangers uit ons assortiment niet het geval is, heb je voor onze aanhangers aan een B rijbewijs genoeg.

 

De levering van jouw steiger aanhanger

Het aanschaffen van een aanhanger voor je steiger doe je eenvoudig en voordelig bij RSN Safety. Al onze aanhangers worden geleverd met 13 pollige stekker die snel aan je auto is te koppelen. Bovendien zijn al onze steiger Europees goedgekeurd, waardoor je bent verzekerd van de juiste veiligheidsnormen. Ook betaal je bij ons geen bezorgkosten en wordt de aanhanger bij jou thuis afgeleverd.  

 

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Steigeraanhanger. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Online
RSN Safety X

Support bij RSN Safety

Hi! Leuk dat je er bent. Kunnen we je ergens mee helpen of van dienst zijn? We horen het graag en kunnen snel op je reageren via Whatsapp. Kijk gerust even rond, we zijn waar nodig graag bereikbaar 😃.