Accessoires

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 53 resultaten wordt getoond

Accessoires valbeveiliging
 
Tassen & Accessoires
Het is uiteraard van belang dat alle valbeveiliging sets en toebehoren goed worden opgeborgen.Zodat u en uw collega’s altijd veilig kunnen werken en niet eerst hoeven te zoeken waar alles ligt.Bij de Kratos opbergtas is het mogelijk om elk gewenst logo in elke kleur te laten bedrukken. Neem hiervoor contact met ons op over de mogelijkheden.
 
Accessoires
RSN heeft onder andere accessoires zoals een hijstas en een hijstas voor zonnepanelen, waarmee je zonnepanelen veilig en effectief op het dak krijgt. Daarnaast hebben wij een opbergkoffergereedschapkoffer en gereedschapslijnen.Een energie-absorber absorbeert de energie als er een val plaatsvindt. Als het bordje ‘NIET OK’ zichtbaar is op het etiket, moet de energie-absorber worden vervangen. Dit is een voorzorgsmaatregel om te voorkomen dat een ‘af’ exemplaar opnieuw wordt gebruikt.Bekijk ons assortiment tassen en accessoires.
 
Tassen & Accessoires
Om de Kratos valbeveiliging een langere levensduur te geven is het verstandig dit goed te verpakken na gebruik.Bij RSN Safety is er ruim voldoende keuze uit de volgende producten:- Tassen / opbertassen– Gereedschapslijnen– Helmen / klimhelmen- Diverse handige accessoires
Daarnaast blijf het niet alleen bij veilig werken, met de juiste accessoires is het mogelijk extra gereedschap mee te nemen op hoogte.Met deze Kratos gereedschapslijnen is het  zelfs op hoogte mogelijk om veilig en effectief te werken! 

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Accessoires. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen