Hellende daken

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Ben jij opzoek naar dakrandbeveiliging geschikt voor schuine daken? Dan zit je bij RSN Safety goed. Bij ons vind je dakrandbeveiliging van verschillende formaten geschikt voor schuine daken tot wel 60 graden.

 

Waarom RSS-dakrandbeveiliging voor schuine daken

De RSS-dakrandbeveiliging voor schuine daken staat bekend om zijn veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo is het systeem gemaakt van stevig, maar lichtgewicht aluminium. Daarnaast zijn de onderdelen door het innovatieve monitoring systeem eenvoudig op het dak te installeren en te verwijderen. Ook zijn de verschillende onderdelen gemakkelijk te vervoeren. Uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

 

Dakrandbeveiliging voor schuine daken is verplicht

Het beveiligen van de dakrand is niet alleen veiliger voor jezelf, maar ook voor je medemens. Naast de morele verplichting, is het plaatsen van dakrandbeveiliging op schuine daken ook nog eens wettelijk verplicht. De Nederlandse Wet- en regelgeving bepaald namelijk dat wanneer er langdurig op 2 meter valhoogte wordt gewerkt, dakrandbeveiliging noodzakelijk is.

Het dakrandbeveiliging schuin dak van RSN Safety is gecertificeerd en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Dit geldt trouwens voor ons gehele dakrandbeveiliging assortiment.

 

Dakrandbeveiliging voor schuin dak snel en eenvoudig te bestellen

Bij RSN Safety bestel je jouw dakrandbeveiliging voor een schuin dak eenvoudig en snel. Zo word je bestelling dezelfde dag nog verzonden als je deze voor 15:00 plaatst. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven de €50,-. Samen maken we het werken op hoogte veilig en comfortabel.

 

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Hellende daken. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen