Werkschoenen met BOA sluiting

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Werkschoenen met BOA sluiting zijn de perfecte schoen voor mensen die voor comfort kiezen. Door de BOA sluiting stap je makkelijk in en uit je werkschoen en bovendien hoef je nooit meer je veters te strikken! Bij RSN Safety vind je een ruim assortiment aan zowel hoge als lage werkschoenen met een BOA sluiting.

 

De werking van werkschoenen met BOA sluiting

Ben je toch nieuw in de wereld van de BOA sluitingen? Wij van RSN Safety leggen de werking van dit bijzondere mechanisme graag aan jou uit. Je weet inmiddels dat het strikken van je veter met een BOA sluiting verleden tijd is. Deze zijn namelijk ingeruild voor een staaldraad dat als veter door je schoen gewoven is. Met een handige draaiknop kan je deze stalendraad aanspannen, vastklikken en losmaken. Ideaal voor als je snel aan het werk moet of wanneer je regelmatig je schoenen uit en aan moet doen.

 

3 meest populaire werkschoenen met BOA sluiting

 

  1. Het hoge model Bata Summ Five werkschoen is één van ons populairste schoen met BOA sluiting. Deze werkschoen is geclassificeerd als een S3 veiligheidsschoen. Met deze veiligheidsklasse ben je met de stalenneus beschermd voor vallende voorwerpen. Bovendien ben je met de extra dikke zool beschermd tegen penetrerende voorwerpen die je zool willen binnendringen. De BOA sluiting draagt bij aan een extra comfort beleving. De perfecte werkschoen dus!

 

  1. Op de tweede plek als meest populaire werkschoen komt de AboutBlu werkschoen. Als je meer van een lage werkschoen houdt dan is dit model perfect voor jou. Ook dit model wordt ingeschaald als S3 werkschoen. Deze veiligheidswerkschoen is daarmee geschikt voor vrijwel iedere sector. En met de BOA sluiting trek je deze schoen met een handomdraai aan en uit.

 

  1. Een andere hoge werkschoen met BOA sluiting die in onze shop erg populair is de No Risk Ultra werkschoen. Ook deze werkschoen is een S3 veiligheidsschoen. De stalenneus, dikke zool en waterbestendige stof maakt deze werkschoen geschikt voor vrijwel elke sector. De blauw banen op de het zwarte materiaal maakt deze schoen ook nog eens mooi voor het oog!

 

Het verschil tussen schoenveters en BOA schoenen

Het grote verschil tussen schoenveters en schoenen met een BOA sluiting is de kracht die je op beide materialen kan uitoefenen. Schoenveters kan je strak aantrekken, maar niet zo makkelijk als het eenvoudige BOA draaimechanisme. Bovendien knapt het stalendraad van een BOA sluiting minder snel dan de klassieke schoenveter.

 

Een ander groot voordeel van schoenen met een BOA sluiting en de ‘normale’ schoenveter is snelheid. Tijdens je werkzaamheden is een pauze onvermijdelijk. Op zo’n moment is het fijn dat je je werkschoenen snel uit en aan krijgt. Met BOA werkschoenen is dit geen enkele moeite en komt het aan- en uittrekken van je schoen slechts een handomdraai.

 

Een gemiddelde veter is gemaakt van polyester. Door het regelmatig strikken van je schoenen zorgt voor slijtage van dit materiaal. De staaldraadveters van een werkschoen met BOA sluiting heeft dit probleem niet. Bovendien is het staaldraad voorzien van een waterafstotende coating. Al met al een duurzame keuze dus!

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Werkschoenen met BOA sluiting. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen