Werkpositioneringslijn

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 7 resultaten

Werkpositioneringslijn

 

Werkzaamheden in hoogwerkers of op steigers

Helaas komt het nog regelmatig voor dat men valgevaar en grote hoogte over het hoofd ziet, met een ernstig arbeidsongeval als gevolg. Als u werkzaaheden verricht in hoogwerkers of op steigers, neem dan altijd goede voorzorgsmaatregelen en ga voor degelijke valbeveiliging . Bij het aanschaffen van een valbeveilging set is het goed om te letten op wat past bij uw werksituatie. Heeft u advies nodig? Neem dan hier contact op.

 

Werkpositioneringslijn

Een positioneringslijn kun je afstellen op elke gewenste lengte met de meegeleverde lengteversteller. De maximale lengte van positioneringslijn is van elke set 2 meter en is geschikt voor een gewicht tot 140 kg. Alle positioneringslijnen van Kratos voldoen aan de gestelde EN 361:2002 en 358: 2000 normen en andere wettelijke bepalingen binnen Europa. 

Alle sets zijn voorzien van een dubbelwerkende karabijnhaak en een stalen koordspanner met dubbele nokken voor progressieve aanpassingen. Dit zorgt voor duurzaamheid en door beter materiaalgebruik zijn deze valbeveiliging sets beter bestand tegen slijtage.

 

Inhoud van sets

Elke veiligheidsharnas van een samengestelde  set is Voorzien van een stalen karabijnhaak en een dubbele karabijnhaak. De positioneringslijn heeft hierbij een minimale lengte 1,2 meter en een maximale lengte van 2 meter. Alle valbeveiliging sets met werkpositioneringslijnen voldoen aan de gestelde EN 358:2000 en de EN 361:2002 normen.

Afhankelijk van wat u nodig heeft, biedt RSN Safety een gepaste oplossing. situatie is er altijd een passende oplossing. De basic variant bestaat uit een basic valharnas , een leeflijn van 20 meter voor tijdelijk gebruik, een stalen ratel om het systeem op spanning te brengen, een leeflijn band met een lengte van 1,8 meter en een stevige opbergtas.                   .

Ook bieden we een pro uitvoering en deze biedt meer comfort en is dus beter geschikt voor langere uren. De luxe set is geschikt voor intensief gebruik en biedt het meest comfort. Des te langer men op hoogte werkt, des te meer het comfort een belangrijke rol gaat spelen. Dat is wat wij van onze klanten ondervinden.

 

Werkpositioneringslijnen wet – en regelgeving

Zoals eerder genoemd, is valbeveiliging verplicht wanneer men werkzaamheden op of rondom daken verricht. Wat betreft regelgeving moet valbeveiliging voor werkzaamheden op daken, voldoen aan de gestelde NEN-EN normen en moet het jaarlijks gekeurd worden. Wilt u uw valbeveiliging laten keuren? Dat kan! Klik hier voor meer informatie over het laten uitvoeren van inspecties en keuringen.

Op een dak werkzaam zijn betekent vaak werken op grote hoogte en dan moet veiligheid een van de eerste prioriteiten zijn. Voorkom een ernstig arbeidsongeval! Werkpositioneringslijnen kunnen goed van pas komen in hoogwerkers en op steigers.

 

 

 

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Werkpositioneringslijn. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven