Stalen karabijnhaken

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 11 resultaten

Stalen karabijnhaken

 

Wat is een karabijnhaak?

Een karabijnhaak is een bevestigingselement binnen valbeveiliging. Deze kunnen voorzien zijn van een schroef vergrendeling met key lock systeem, met automatische sluiting en een sluiting met dubbele werking Karabijnhaken kunnen bevestigd worden aan een veiligheidsharnas en een elastische leeflijn, ankerpunt of bijvoorbeeld aan een valstopblok. Omdat men moet kunnen rekenen op goede valbeveiliging, hoort een karabijnhaak te zorgen voor een goede zekering. RSN Safety biedt een groot aanbod karabijnhaken aan. Variërend van stalen karabijnhaken tot ankerhaken en steigerhaken. 

 

Wat is het voordeel van een stalen karabijnhaak?

Stalen karabijnhaken bieden veel voordelen en zijn zeer sterk, slijtvast en kunnen veel krachten weerstaan. Deze haken zijn voorzien van een sterke schroefvegrendeling en bieden meer zekerheid wat betreft een goede zekering en valbeveiliging. Oók biedt RSN Safety een aantal stalen schakels met schroefsluiting en  stalen karabijnhaken met veiligheidspen aan. Schakels kunnen meer gezien worden connector en kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt. 

 

Wat zijn de veiligheidseisen en Europese NEN EN normen?

Karabijnhaken moeten voldoen aan onder andere EN 362:2004 – klasse B,  EN 362:2004 – klasse A norm en / of de EN 12275 – klasse B/H norm. Deze normen zijn door de Europese Unie wettelijke normen. Karabijnhaken moeten voldoen aan strenge veiligheidseisen. Kratos Safety staat garant voor goede kwaliteit.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Stalen karabijnhaken. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven