3 delige ladder

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 44 resultaten wordt getoond

3-delige ladder in verschillende hoogtes verkrijgbaar

 

Ontdek onze veelzijdige 3 delige ladders, verkrijgbaar in een reeks variaties van 3 keer 7 meter tot en met 3 keer 14 meter. Met deze uitgebreide selectie hebben klanten de mogelijkheid om de perfecte ladder te kiezen voor elke klus, ongeacht de gewenste werkhoogte.

Of je nu een professional bent die bouwwerkzaamheden uitvoert of een doe-het-zelver die klussen in en rondom het huis aanpakt, onze 3 delige ladders bieden ongekende veelzijdigheid. Dankzij het verstelbare ontwerp kunnen ze worden aangepast aan verschillende hoogtes, waardoor je veilig en efficiënt kunt werken, zelfs op lastig bereikbare plaatsen.

Deze ladders zijn ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsfuncties, zoals stevige vergrendelingsmechanismen en antislipvoeten, zodat je met gemoedsrust kunt werken. Daarnaast zijn ze gemakkelijk op te bergen en te vervoeren dankzij het compacte formaat wanneer ze ingeklapt zijn.

Of je nu een ladder nodig hebt om hoge plafonds te schilderen, dakgoten schoon te maken of renovaties uit te voeren, ons assortiment biedt een ruime keuze aan maten om aan al je behoeften te voldoen. De verschillende lengtes, variërend van 3 keer 7 meter tot en met 3 keer 14 meter, zorgen ervoor dat je altijd de juiste hoogte hebt voor elke taak.

Kies voor betrouwbaarheid, veelzijdigheid en veiligheid met onze 3 delige ladders. Voeg er vandaag nog een toe aan je gereedschapscollectie en ervaar het gemak en de efficiëntie die ze bieden bij al je projecten.

 

Onze 3 populairste 3 delige ladders

 

Dirks opsteekladder gecoat 3×14 DKGU0314

De 3 delige ladder van Dirks is een uitstekende keuze voor industriële toepassingen, dankzij zijn duurzame coating en speciaal ontworpen eigenschappen. Met een sportafstand van 28 cm biedt deze ladder een comfortabele en veilige klimervaring, zelfs tijdens langdurig gebruik. Bovendien is de ladder volledig uitneembaar, waardoor hij gemakkelijk te transporteren en op te bergen is. Met gevelrollen en een optimale sport-boom verbinding is deze ladder ontworpen om efficiëntie en stabiliteit te garanderen. Om extra veiligheid te bieden, is de ladder extra geschoord bij de onderste treden.

Bovendien voldoet de ladder aan de strenge normen EN 131 en NEN 2484, en is hij VGS- en Warenwet-gekeurd. Met deze kwalificaties kun je met vertrouwen werken, wetende dat de ladder voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

 

Dirks opsteekladder ongecoat 3×12 DKOU0312

Deze ongecoate ladder is een uitstekende keuze voor industrieel gebruik. Speciaal ontworpen om aan de eisen van zware werkomstandigheden te voldoen, biedt deze ladder duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een sportafstand van 28 cm biedt de ladder een comfortabele klimervaring en stabiliteit tijdens het werken op verschillende hoogtes. De optimale sport-boom verbinding zorgt voor een stevige en veilige constructie. Bovendien is de ladder volledig uitneembaar, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Extra schoren bij de onderste treden zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik.

Deze ladder voldoet aan de strenge normen EN 131 en NEN 2484 en is VGS- en Warenwet-gekeurd, waardoor je kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van deze industriële ladder.

 

Dirks opsteekladder ongecoat 3×10 DKOU0310

Deze ladder is speciaal ontworpen voor intensief industrieel gebruik en biedt uitstekende functionaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel hij ongecoat is, is de ladder ontworpen met duurzaamheid in gedachten en is hij bestand tegen zware omstandigheden. Met een sportafstand van 28 cm biedt deze ladder een comfortabele en veilige klimervaring, zelfs bij langdurig gebruik. De optimale sport-boom verbinding zorgt voor een stevige constructie en stabiliteit tijdens het werken op verschillende hoogtes. Daarnaast is de ladder volledig uitneembaar, waardoor hij eenvoudig kan worden vervoerd en opgeborgen. Voor extra veiligheid is de ladder extra geschoord bij de onderste treden, waardoor een stabiele basis wordt geboden.

Deze ladder voldoet aan de strengste normen, waaronder EN 131 en NEN 2484, en is VGS- en Warenwet-gekeurd. Met deze certificeringen kun je met vertrouwen werken, wetende dat de ladder voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen voor industrieel gebruik.

 

De 4 voordelen van een 3-delige ladder

 

Het gebruik van een driedelige ladder biedt verschillende voordelen, zoals:

  1. Verstelbaarheid: Een driedelige ladder kan worden aangepast in verschillende hoogtes. Elk van de drie delen kan afzonderlijk worden verlengd, waardoor je de gewenste werkhoogte kunt bereiken. Dit maakt de ladder veelzijdig en geschikt voor verschillende taken en projecten.

 

  1. Compactheid: Een driedelige ladder kan worden ingeklapt tot een compact formaat, waardoor deze gemakkelijk kan worden opgeborgen en vervoerd. Dit is vooral handig als je beperkte opslagruimte hebt of de ladder regelmatig moet verplaatsen.

 

  1. Veiligheid: Driedelige ladders zijn doorgaans ontworpen met veiligheidsfuncties, zoals vergrendelingsmechanismen en antislipvoeten, om een stabiele en veilige werkplek te bieden. Zorg ervoor dat je de ladder correct gebruikt en alle veiligheidsvoorschriften opvolgt om ongelukken te voorkomen.

 

  1. Flexibiliteit: Omdat een driedelige ladder op verschillende hoogtes kan worden ingesteld, is het handig voor uiteenlopende taken. Of je nu de buitenkant van je huis schildert, lampen vervangt, bomen snoeit of andere huishoudelijke klussen uitvoert, de verstelbaarheid van de ladder maakt het mogelijk om comfortabel en efficiënt te werken.

 

Het is belangrijk om de juiste ladder te kiezen op basis van je specifieke behoeften en de hoogtes waarop je wilt werken. Zorg ervoor dat je de ladder zorgvuldig inspecteert op eventuele beschadigingen en volg altijd de veiligheidsrichtlijnen om ongevallen te voorkomen.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in 3 delige ladder. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Online
RSN Safety X

Support bij RSN Safety

Hi! Leuk dat je er bent. Kunnen we je ergens mee helpen of van dienst zijn? We horen het graag en kunnen snel op je reageren via Whatsapp. Kijk gerust even rond, we zijn waar nodig graag bereikbaar 😃.