Strovels Klompen

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 9 resultaten

Strovels klompen komen van origine uit Zweden. Hier werden de klompen vele jaren geleden in het gelijknamige dorp “Strovelstorp”  voor het eerst in het leven geroepen. In dit dorp waren de bewoners vrijwel allemaal werkzaam in de landbouw of visserij. Men was dus opzoek naar schoeisel met comfort, maar zeker ook de benodigde stevigheid. 

Het merk gaat al een aantal jaren mee als één van de populairste klompen merken in de wereld. Strovels is in deze jaren altijd trouw gebleven aan het originele design, maar is niet bang om moderne materialen te gebruiken. Samenvattend zijn de Strovels klompen uit ons assortiment comfortabel, sterk en hebben zij een zeer lange levensduur.

Werk veilig met S3 Strovels klompen

Om veilig aan het werk te gaan zijn Strovels klompen het ideale schoeisel. Het Zweedse merk heeft dan ook verschillende klompen op de markt gebracht die voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen, namelijk: S3. Werkschoeisel dat gekwalificeerd is als S3 hebben een veiligheidsneus, zijn waterdicht en hebben een extra dikke zool. Deze extra dikke zool beschermt voeten tegen scherpe voorwerpen die van onderaf je schoen proberen binnen te dringen. 

In ons assortiment hebben we verschillende veiligheidsklompen die voldoen aan de S3 veiligheidsnormen. Hierin zijn de Strovels Asgard en de Strovels Thor klompen één van de populairste modellen. Deze klompen kennen veel overeenkomsten. Zo hebben ze beide een bovenkant van hoogwaardig leer en een zool met robuuste profiellijnen. Bovendien hebben beide klompen een stalen neus en een hoge hak voor extra ondersteuning tijdens het lopen.

Strovels klompen met ultiem comfort & hoogwaardig materiaal

Strovels klompen kenmerken zich door comfort. Dit komt door het eigentijdse design en het hoogwaardige materiaal waarvan de klompen gemaakt zijn. De klomp is al lang niet meer uit één blok hout gesneden. Zo bestaat de Strövels Flex 923 met open hak uit een loopzool van polyurethaan. Dit type kunststof staat bekend om zijn slijtvaste en schokdempende eigenschappen. Daarnaast is het flexibel en kan het goed weerstand bieden tegen hoge temperaturen. Op deze manier draagt polyurethaan bij aan een ultieme comfort beleving.

Onderhoud van jouw Strovels klompen

Klompen mogen van oudsher dan wel bekend staan om hun oersterke en onverwoestbare karakter, toch hebben ook dit bijzondere schoeisel onderhoud nodig. Zo kan jij langdurig van jouw klompen genieten. 

Om te zorgen dat het leer van jouw Strovels klomp van goede kwaliteit blijft, is het belangrijk dat je deze periodiek schoonmaakt. Vuil van leer verwijder je gemakkelijker wanneer jouw klompen geheel droog zijn. Laat je klompen daarom een paar dagen staan. Pak vervolgens een zachte borstel om het vuil gemakkelijk van de klomp te verwijderen.

Waar koop je jouw Strovels klompen?

Strovels klompen kopen? Dat doe je natuurlijk bij RSN Safety. Bij ons vind je originele Strovels klompen van eersteklas kwaliteit. Ook betaal je bij een bestelling van boven de €50,- geen verzendkosten. En bestel je voor 15:00? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden. Grote kans dat jij morgen al van je nieuwe Strovels klompen kan genieten.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Strovels Klompen. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen