Valstopblok met band

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Valstopblokken met band

 

Welk syteem is geschikt?

Indien u een valstopblok met band gebruikt, bent u goed voobereid bij het verrichten van werkzaamheden op locaties met apparatuur of ondergronden die gevoelig zijn voor beschadigingen of krassen. Dan is een valstopblok met een band van polyester een goede optie in tegenstelling tot een systeem met staalkabel.

Hierdoor wordt ook de mogelijke valafstand direct geminimaliseerd en blijft de impact op het lichaam beperkt. De valblokken zijn in verschillende lengtes en materialen verkrijgbaar zodat er voor iedere werksituatie een geschikte is.

 

Varianten met band

RSN Safety biedt verschillende soorten valstopblokken met band aan.  De lengtes van uitvoeringen met een polyester band variëren van 1,8 meter tot 12 meter. Afhankelijk van uw wensen is er in de meeste gevallen een passende optie. Polyester banden zijn sterk en kunnen een maximaal gewicht van 100 kg dragen. Oók hebben we een valstop systeem met een dubbele band met een lengte van 2 meter. Met dit systeem kunt u zich makkelijker verplaatsen en zit u altijd vast aan een bevestigingspunt. 

 

Toepassing valstopblokken met band

Wij bieden een ruim assortiment valstopblokken met polyester band aan. Voor elke beschadiging gevoelige omgeving hebben het juiste stopblok in ons assortiment.​ Dit soort systemen zijn speciaal ontworpen voor bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen of het wassen van glazen daken of kassen. Deze valstopblokken beschikken over een polyester band dat schade tijdens het plaatsen van zonnepanelen moet voorkomen. Anders dan bij een valstopblok met een stalen lijn.

 

Veiligheidseisen en NEN EN normen

Bij een val van hoogte slaat een valstopblok op slot en voorkomt zo een ernstig bedrijfsongeval. Deze systemen zijn voorzien van een sterke polyester band met een breedte van 50 mm. In combinatie met een valbeveiliging set moet voldoen aan strenge eisen en onder andere de gestelde EN360:2002 norm. Creëer zo een veilige werkomgeving voor u en uw personeel. 

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Valstopblok met band. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen