Platte daken

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 12 resultaten

Heb jij dakrandbeveiliging voor platte daken nodig? Dan zit je bij RSN Safety aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten en maten tijdelijke dakrandbeveiliging geschikt voor platte daken.

 

Tijdelijke dakrandbeveiliging plat dak

Bij RSN Safety vind je tijdelijke dakrandbeveiliging plat dak van het merk RSS. Deze tijdelijke dakrandbeveiliging is licht in gewicht. Ook zijn de modellen van RSS gemakkelijk te (de)monteren door het gebruik van borgpennen en klemhaken. Beide eigenschappen zorgen ervoor dat de dakrandbeveiliging sets eenvoudig te vervoeren zijn en draagt hiermee bij aan een comfortabele gebruikerservaring. 

Ben je opzoek naar andere typen dakrandbeveiliging voor andere soorten daken? Bekijk dan eens ons gehele dakrandbeveiliging assortiment.

 

Wanneer dakrandbeveiliging platte daken?

Dakrandbeveiliging voor platte daken is belangrijk om je eigen veiligheid en die van anderen te garanderen. De noodzaak voor het gebruik van dakrandbeveiliging wordt door de Nederlandse wet- en regelgeving nog eens onderstreept. Zo is het verplicht om op een hoogte van 2 meter waar langdurig gewerkt wordt dakrandbeveiliging te installeren. Gelukkig is elk model dakrandbeveiliging plat dak dat door RSN Safety aangeboden wordt gecertificeerd en voldoet hiermee aan de Europese richtlijnen.

 

Dakrandbeveiliging plat dak kopen bij RSN Safety

Door de dakrandbeveiliging van RSN Safety werk je elke dag veilig op hoogte. Bestel je jouw dakrandbeveiliging voor platte daken in onze webshop dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden, mits deze voor 15:00 uur geplaatst is. Daarnaast betaal je bij een order boven de €50,- geen verzendkosten. Genoeg redenen om vandaag nog je dakrandbeveiliging te bestellen bij RSN Safety.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Platte daken. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen