Extra brede werkschoenen

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 7 resultaten

Extra brede werkschoenen kopen? Ook dit doe je bij RSN Safety. In ons ruime assortiment vind je werkschoenen die geschikt zijn voor brede voeten. Zo heb jij tijdens je werkzaamheden genoeg ruimte in je schoenen en kom je zonder pijnlijk voeten de dag door!

Onze 3 populairste extra brede werkschoenen

Onze 3 populairste brede werkschoenen lichten we kort voor je uit. Zo maken we jouw keuze een stukje gemakkelijker.

Norisk werklaars

We trappen deze top 3 af met een echte authentieke werklaars, namelijk de Norisk brede werklaars. Deze werklaars is gemaakt van gecoat Nubuckleder. Dit ruwe materiaal beschermt je voeten optimaal. Daarnaast zijn oneffenheden of beschadiging vrijwel niet te zien. Ook geeft het een robuuste natuurlijke look aan je werklaars.

De Norisk werklaars beschikt over de S3 veiligheidsnorm. Dit betekend dat de laars geschikt is om buiten te dragen. Het artikel is namelijk waterdicht. Bovendien beschermd de dikke zool en de ijzeren neus tegen scherpe en zware voorwerpen.

Norisk hoge werkschoen

Een echte werkschoen die in de top 3 van meest populaire brede werkschoen staat opgenomen is de Norisk werkschoen Blackrock. Naast dat deze werkschoen extra breed is, is hij ook hoog. Deze hoge eigenschap biedt extra stevigheid en stabiliteit bij je hak. Dit merk je wanneer je veelvuldig moet lopen en wanneer je op een oneffen vloer aan het werk bent.

De werkschoen Blackrock heeft alles in huis wat je van een werkschoen mag verwachten. Zo ook de S3 veiligheidsnorm. De zool komt is extra sterk en verstevigd met kevlar vezels. Bovendien is de neus van staal en is deze werkschoen waterdicht.

Chewie lage werkschoen

We sluiten deze top 3 af met de lage Chewie werkschoen. Deze werkschoen geeft door zijn zwarte kleur met blauwe details en lage vorm een sportieve look. Je kan deze werkschoen dan ook classificeren onder de categorie werksneakers.

Ondanks zijn sportieve look is deze Chewie werkschoen ook als veiligheidsschoen zeer betrouwbaar. Hij voldoet namelijk, net als de andere extra brede werkschoenen uit ons assortiment, aan de S3 veiligheidsnorm. Deze extra brede werkschoenen S3 zijn waterdicht en komt met een stalen neus en extra dikke zool!

Extra brede werkschoenen waar te koop?

Extra brede werkschoenen koop je bij RSN Safety. Wij beschikken over een ruim assortiment werkschoenen geschikt voor brede voeten. Heb je een vraag over een artikel of heb je een andere dringende vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Extra brede werkschoenen. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven