Steigerbok

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 5 resultaten

Steigerbok nodig? Bij RSN Safety vind je ijzersterke steigerbokken. Ideaal voor wanneer je rolsteigers en steigermaterialen moet transporteren. De losse onderdelen kunnen snel en gemakkelijk worden opgehangen en vastgemaakt aan de bok, zodat deze tijdens het vervoer niet beschadigen.

 

3 voordelen van het hebben van een steigerbok

 

  1. Met een transportbok vervoer je jouw rolsteiger gemakkelijk en efficiënt. Je hebt tijdens het transport niet langer last van losrakende onderdelen. Daarnaast ben je met de op maat gemaakte bok niet urenlang bezig om het vastzetten van de verschillende onderdelen. Sterker nog je hebt vaak slechts twee spanbanden nodig.

 

  1. Met een steigerbok geniet je langer van jouw rolsteigers. Door het veilige transport voorkom je dat de losse onderdelen onnodige beschadigingen oplopen. Bovendien zie je door de transportbok in één oogopslag of jouw rolsteiger compleet is.

 

  1. De transportbok is duurzaam. De bok is namelijk gemaakt van sterk thermisch verzinkt ijzer, waardoor hij bestand is tegen corrosie. Hierdoor gaat de bok jarenlang mee.

 

Onze 2 populairste transportbokken

In ons assortiment vind je twee type steigerbokken die erg populair zijn. Om jou op weg te helpen bij de keuze voor een specifieke bok worden beide types kort toegelicht.

 

Steigerbok 250

Het eerste model bok is de steigerbok 250. Deze transportbok is ideaal voor het vervoeren van rolsteigers met onderdelen van 190 tot 250 centimeter. De bok is extreem duurzaam. Dit omdat het van ijzer is gemaakt dat volledig beschermd is tegen corrosie.

 

Dit type transportbok is geschikt voor rolsteigers tot 14 meter. Daarnaast biedt deze bok ruimte voor 8 platformen. Ondanks deze vele opbergmogelijkheden blijft het een compact systeem van slechts 165 cm hoog, 155 cm breed en 250 cm lang.

 

Het handige aan dit type transportbok is dat je direct kunt zien of je steiger volledig compleet is of dat er nog onderdelen missen. Wanneer je zeker weet dat er geen onderdelen ontbreken kan je met een heftruck de steigerbok in de aanhanger plaatsen.

 

Steigerbok 305

In grote mate lijkt dit type transportbok op ons andere model. Net als de 250 centimeter is de 305 centimeter bok gemaakt van ijzer dat bestand is tegen corrosie. Het grote verschil zit hem in het feit dat deze steigerbok groter is qua formaat, namelijk: 305 cm lang, 155 cm breed en 165 cm hoog. Dit grotere formaat maakt de bok geschikt voor steigeronderdelen van 250 tot 305 centimeter.

 

Het voordeel van een steigerbok 305 is het snelle laden en lossen. Daarnaast zie je gelijk of jouw steiger compleet is, voorkom je beschadigingen aan je steiger en werk je duurzamer door het stevige materiaal waarvan de bok gemaakt is.

 

Losse transportbok onderdelen bestellen?

Ben je een onderdeel kwijt? Bij ons bestel je niet alleen volledige steigerbokken, ook voor losse transportbok onderdelen zit je bij ons aan het juiste adres. Zo vind je in onze shop verschillenden koppelbuizen, wielsteunen en transportbeugels. Deze zijn zowel aan te sluiten op de steigerbok 250 centimeter als de steigerbok van 305 centimeter.

 

Jouw steigerbok koop je bij RSN Safety

Met een steigerbok van RSN Safety bespaar je tijd, geld en maak je jouw (transport) werkzaamheden een stuk veiliger. Wanneer je voor 15:00 besteld wordt de bok vandaag nog verzonden. Bovendien betaal je bij ons bij bestellingen boven de €50,- geen verzendkosten. Wij van RSN Safety maken je werkzaamheden veiliger.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Steigerbok. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven