Gevavi Klompen

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Als je aan een oersterke veiligheidsklomp denkt, kom je al snel uit bij een Gevavi klomp. Gevavi brengt al ruim 85 jaar de klassieke klomp samen met moderne materialen en technieken. Door de jaren heen heeft het merk altijd vastgehouden aan drie fundamentele factoren: comfort, betrouwbaarheid en kwaliteit. Naast klompen verhandelt het merk allerlei soorten veiligheidskleding. Van schoeisel tot jassen, Gevavi heeft het allemaal.

 

Gevavi klompen met 3 unieke voordelen

De klassieke klomp met hak komt in vele vormen en maten, maar waarom kies je bij de aanschaf van stevige veiligheidsklompen juist voor een Gevavi veiligheidsklomp?

 

  1. Een veiligheidsklomp van Gevavi bestaat uit oersterke natuurlijke materialen. Zo wordt de zool gemaakt van hout en de buitenkant van de klomp van 100% leer. Deze materialen zorgen voor een perfecte pasvorm en een unieke comfort beleving.

 

  1. Met een vuil-lossend profiel en een PU binnenzool met anti-zwik is een Gevavi klomp uitermate geschikt voor elke situatie, zowel als vrijetijds- of werkschoeisel.

 

  1. De combinatie van sterk materiaal en het klassieke design zorgt ervoor dat de klomp bijzonder slijtvast is, waardoor het product een bijzonder lange levensduur heeft. Bij aanschaf van Gevavi klompen kies je dus voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

 

Ons assortiment Gevavi klompen

Binnen ons assortiment vind je Gevavi klompen met open of dichte hak. Het voordeel van een dichte hak is dat de klomp meer stevigheid biedt voor je voet. Het brengt alleen niet het instapgemak van een klomp met een open hak.

Naast een open of dichte hal komt de klomp in verschillende veiligheidsklassen. Zo is er binnen ons assortiment de keuze uit de zogenaamde S2 en S3 modellen. Beide modellen beschikken over een veiligheidsneus en veiligheidszool, daarnaast zijn de klompen uit deze categorie waterdicht. Het verschil tussen S2 en S3 model klompen is de beveiligde tussenzool. Hierdoor zijn S3 model klompen extra beveiligd tegen penetratie van onderaf. Kijk in de productbeschrijving of jouw gekozen klomp over een veiligheidsklasse beschikt.

Op het gehele assortiment heb je recht op gratis verzending wanneer je binnen Nederland een bestelling plaatst van 50,- of meer. Daarnaast worden bestellingen die voor 15:00 geplaatst worden, dezelfde dag nog verzonden.  

 

Wat sinds 500 n. Chr nooit is veranderd aan onze klompen

Klompen zijn van oudsher een echt Nederlands product. Het vormt een internationaal symbool van de Nederlandse klederdracht. Al vanaf 500 na christus werden klompen door arbeiders en boeren gebruikt als veiligheidsschoenen tijdens het werk, maar ook als vrijetijds schoeisel.  

In deze tijd werden klompen volledig gemaakt van hout. Hout was namelijk goedkoper dan leer en daarnaast is het ontzettend betrouwbaar en duurzaam. Klompen waren perfect om je voort te bewegen door de drassige en modderige Nederlandse grond.

Tegenwoordig zie je vrijwel bij elk model klomp een combinatie van een houten zool met een lederen bovenkant. Ook is de gladde houten onderkant van de klomp vervangen voor een onderkant met grove profiellijnen. Wat door de jaren heen nooit is veranderd, is het robuuste en comfortabele design. Dus ook bij onze Gevavi klompen!

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Gevavi Klompen. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen