Sika Klompen

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Sika klompen van RSN Safety zijn de ideale klompen door met duurzame materialen en verschillende designs comfort en veiligheid samen te brengen. Het van origine Deense klompen merk heeft ruim 150 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van klompen. Deze ervaring vind je terug in elke klomp. Bovendien vormen Sika klompen zicht perfect om je voet. Ook verzorgen deze veiligheidsklompen extra grip tijdens het lopen door de diepe profiellijnen. Bekijk snel ons assortiment om nog meer voordelen van Sika te ontdekken.

Varianten van Sika klompen

Een stalen neus beschermt je tegen zware of scherpe objecten die tijdens het werk op je voet terecht komen. 

Naast het hebben van wel of geen stalen neus, kennen onze Sika klompen nog meer verschillen. Zo kan je een klomp kiezen met open of dichte hak. Een werkklomp zonder open hak staat erom bekend dat hij gemakkelijk in en uit te trekken is. Dit is ideaal wanneer je hem vaak aan en uit doet.

Daarentegen biedt een klomp met een dichte hak meer ondersteuning voor je voet. Dit wordt vaak als erg prettig ervaren wanneer je tijdens je werkzaamheden de nodige afstanden moet afleggen.

2 zolen voor je Sika klomp

Ook kan je bij RSN Safety kiezen voor de klassieke houten binnenzool of juist een moderne zool van kunststof. Een houten binnenzool kent vele voordelen. Zo is de zool waterdicht en brengt het de nodige bescherming tegen scherpe objecten. Hiernaast staat hout erom bekend dat het erg goed isoleert. Daarom houd jij in de winter warme voeten en beschermt de houten zool je in de zomer tegen zweetvoeten.  

De kunststof zool in de Sika klomp staat bekend om zijn flexibiliteit. Deze extra flexibiliteit draagt bij aan het comfort van de klomp. Het komt bij de keuze voor een houten- of kunststof zool vaak aan op je persoonlijke voorkeur. 

Sika comfort klompen met extra bescherming

Sika comfort klompen richten zich op het beschermen van je voeten tegen zowel zware objecten als scherpe objecten. Vele werkgevers stellen het gebruik van veiligheidsklompen of -schoenen verplicht. Dit om de veiligheid van de werknemers te waarborgen.

Naast de factor veiligheid zijn de Sika klompen ook nog eens verschrikkelijk duurzaam. Dit komt door het oersterke materiaal waarvan zij gemaakt zijn. Hierdoor hebben veiligheidsklompen een zeer lange levensduur en zijn zij geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

Sika klompen S3 

Sika klompen S3 bevatten de hoogste veiligheidsnorm binnen ons assortiment. Binnen ons assortiment heb je Sika klompen met een veiligheidsnorm variërend tussen S2 en S3. Klompen met deze veiligheidsnormen hebben als kenmerk dat zij een stalen neus bevatten en dat zij waterafstotend zijn.

Het verschil tussen de S3 en S2 modellen is dat een S3 model een extra dikke zool heeft. Deze beschermt dus beter tegen scherpe objecten die onderaf je klomp proberen binnen te dringen.

Mocht je vragen hebben over onze Sika klompen of heb je andere vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Sika Klompen. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen