Valstopblok

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 12 resultaten

Valbeveiliging valstopblokken

 

Valbeveiliging sets met een valstopblok zijn zeer geschikt voor werkzaamheden op daken en bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen. Beveiliging sets met een staalkabel kunnen zonnepanelen beschadigen en daarom is een set met een valstopblok een betere keuze.

Een valstopblok bevat een polyester band en is dus van wat zachter materiaal. De band van een valstopblok lijkt op dat van een autogordel en bij een abrupte beweging of val, slaat deze binnen enkele centimeters vast. Dit zorgt er voor dat de impact op het lichaam minimaal blijft.

 

Meer bewegingsvrijheid

Met een valstopblok ben je nog wat flexibeler dan met een valbeveiliging set voor de steigerbouw. Valbeveiliging sets met een valstopblok bieden veel bewegingsvrijheid en flexibiliteit en dit maakt het zeer geschikt voor het opbouwen van steigers of voor werkzaamheden op daken. Valbeveiliging valstopblokken bieden veel mogelijkheden voor werkzaamheden op grote hoogten.

 

Inhoud van sets

Elke valbeveiliging set is geschikt voor andere type werkzaamheden en duur van de werkzaamheden. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een passende oplossing. De basic variant bestaat uit een basic valharnas , een valstopblok met band van 2,5 meter en een stevige opbergtas.                   

De pro uitvoering kan bij langere klussen uitkomst bieden en biedt meer comfort. Voor wie dagelijks valbeveiliging nodig heeft hebben we luxe valbeveiliging sets van Kratos. Deze zijn ideaal voor intensief gebruik en bieden het meeste comfort. Des te langer men op hoogte werkt, des te meer het comfort een belangrijke rol gaat spelen. Dat is wat wij zien en van onze klanten ondervinden.

 

Valstopblokken en veiligheid

De Europese Unie stelt dat er altijd voorzorgsmaatregelen getroffen dienen te worden wanneer men werkzaam verricht op grote hoogte. Grote hoogte betekent automatisch meer risico op een arbeidsongeval. Persoonlijke valbeveiliging is niet altijd verplicht, maar in sommige situaties zoals werkzaamheden op daken wel.

Valstopblok beveiliging sets zijn zeer geschikt voor werkzaamheden waar veel bewegingsvrijheid van belang is. Denk aan werk op daken, plaatsen van zonnepanelen of het op – en afbouwen van rolsteigers. Valbeveiliging sets met valstopblokken bieden naast veel bewegingsvrijheid, nog een aantal voordelen ten opzichte van andere sets.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Valstopblok. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen