Schok & antistatisch

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 3 resultaten

Kratos veiligheidsharnassen schok & antistatisch

RSN biedt verschillende uitvoeringen veiligheidsharnassen aan. Valharnassen die schok en antistatisch zijn, zijn uitermate geschikt voor in elektriciteitmasten of in de buurt van hoogspanningsstations. De valharnassen beschikken over gespen en bevestigingspunten van staal, bedekt met een isolatie tegen elektriciteit. Deze harnassen zijn zeer geschikt voor intensief gebruik.

 

Uitrusting

Deze uitvoeringen beschikken ook over materiële handgrepen voor het inhaken van karabijnhaken en accessoires, D-ringen en voldoen aan de gestelde EN 361: 2002, EN 358: 1999 en EN 813: 2008 normen. Bij ons heeft u een ruime keuze aan degelijk veiligheidsharnassen voor een gunstige aanschafprijs. 

 

Veiligheid en NEN EN normen

Elk harnas dient te voldoen aan de door EU gestelde EN NEN normen en een CE keurmerk. EN NEN normen zijn Europees vastgesteld en zeggen iets over het materiaal gebruik en de kwaliteit van het materiaal zoals stalen gespen, het maximaal toelaatbare gewicht en het minimaliseren van het aantal kilonewton ( kN ) dat vrij komt bij een mogelijke val. 

Valharnassen vallen onder persoonlijke valbeveiliging en minimaliseren de kans op ernstig letsel bij een mogelijke val. Deze veiligheidsharnassen zijn eventueel ook te gebruiken bij mogelijke evacuaties.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Schok & antistatisch. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven