Santino werkkleding

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 71 resultaten wordt getoond

Santino werkkleding is de kleding met een stoere casual uitstraling. Bij RSN Safety vind je een ruim assortiment aan Santino werkkleding. Het unieke kleding merk combineert kwaliteit met functionaliteit. Deze twee eigenschappen maken werkkleding van Santino uitermate betrouwbaar. Ben jij opzoek naar comfortabele werkkleding met een lange levensduur? Kijk dan snel in onze shop.

Al 25 jaar Santino werkkleding

Santino werkkleding is geïnspireerd vanuit hardwerkende mensen. Al ruim 25 jaar zet het gerenommeerde familiebedrijf zich in om kwalitatief hoogwaardige werkkleding te realiseren. Eerst richtte Santino zich met name op de ontwikkeling van bovenkleding. Op dit moment levert het merk allerlei verschillende soorten bedrijfskleding voor elke situatie. Of je nu werkzaam bent in de bouw of juist in de horeca; werkkleding van Santino is geschikt voor elk moment.

Santino focust zich op kwaliteit en comfort voor jou  als eindgebruiker. Deze focus komt voort uit een eerlijke samenwerking tussen distributeurs en leveranciers. De uitspraak: ‘doen wat je moet doen’ is kenmerkend voor Santino. Geen poespas, maar een eerlijk en transparant product.

Santino T-shirts; het begin van alles

Santino T-shirts zijn het uithangbord van het merk. Toen Santino rond 2000 in Brabant in het leven werd geroepen begon men met de ontwikkeling van T-shirts. Tot op heden behoren de T-shirts van Santino tot de populairste werkkleding in onze shop. Om de keuze voor de Santino T-shirts te vereenvoudigen worden onze 3 populairste modellen hieronder kort uitgelicht.

Santino Ricardo

Santino Ricardo is een poloshirt welke bekend staat om haar casual look. Dit shirt komt met drie knopen op de borst en verzorgt een nette uitstraling tijdens jouw werkzaamheden. De Santino Ricardo heeft een regular fit en is gemaakt van 60% duurzaam katoen in combinatie met 40% polyester.

Santino Tivoli

Santino Tivoli is net als het Ricardo model een poloshirt. Ook dit shirt zorgt voor de ultieme combinatie tussen casual en net. Dit model is in vele kleuren verkrijgbaar en past, door de regular fit, comfortabel op je lichaam. De Santino Tivoli is gemaakt van duurzame materialen, zoals katoen en polyester.

Santino Joy

Ben je niet echt van de polo’s? Dan zit je met dit model goed. Want de Santino Joy is een echt T-shirt model. De Santino Joy is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Alle exemplaren zijn gemaakt van 100% duurzaam katoen. Daarnaast heeft dit model een regular fit. Dit zorgt voor de ideale comfortbeleving tijdens het werk.

Santino bedrijfskleding & het OEKO-TEX Certificaat

Santino kleding wordt op een duurzame wijze gemaakt. Zo wordt de kleding geproduceerd met betrouwbare grondstoffen die het milieu zo min mogelijk belasten. Daarnaast wordt er in samenwerking met de producent eerlijke arbeidsvoorwaarden gecreëerd. Zo weet jij dat jouw Santino bedrijfskleding bijdraagt aan een betere wereld.

De duurzame eigenschappen van Santino werkkleding komen ook naar voren in het OEKO-TEX certificaat. Dit certificaat verklaart dat het merk zowel ecologisch als binnen de gezondheidsaspecten duurzaam te werk gaat. Daarom worden er binnen het textiel van Santino geen giftige stoffen gebruikt en wordt er rekening gehouden met de wensen en behoeftes van werknemers.

Het bedrukken van jouw Santino werkkleding

Wil je jouw Santino werkkleding bedrukken? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Met de bedrukservice van RSN Safety geef je jouw Santino kleding een persoonlijke en professionele twist.

Kies er bijvoorbeeld om het bedrijfslogo op de borst te presenteren of voor een inspirerende quote op de rug. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Santino werkkleding. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen