Platte daken compact 60

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 11 resultaten

Dakrandbeveiliging plat dak compact 60 is de perfecte dakrandbeveiliging wanneer je werkt met beperkte ruimte. Deze speciaal ontwikkelde dakrandbeveiliging vind je bij RSN Safety in verschillende maten. Bekijk snel ons gehele assortiment.

 

Waarom compact 60 dakrandbeveiliging

De compact 60 dakrandbeveiliging speelt uitermate slim in op het groeiende aantal groene daken en daken met zonnepanelen. Deze daken hebben namelijk weinig ruimte om de tijdelijke dakrandbeveiliging op te installeren. De dakrandbeveiliging compact 60 werkt daarom met een innovatief veiligheidssysteem. Hierbij worden de blokken die als tegengewicht dienen slechts op 60 centimeter van de dakrand geplaatst. Als je nagaat dat de ‘normale’ dakrandbeveiliging blokken op 1,5 meter op het dak geplaatst worden, maakt dit een aanzienlijk ruimtelijk verschil.

 

Naast dat het compact 60 model handig te installeren is op daken met weinig werkruimte, zijn deze ook licht in gewicht door het aluminium materiaal. Hierdoor kunnen de verschillende onderdelen eenvoudig vervoerd worden.

Door het innovatieve ophangsysteem is de dakrandbeveiliging compact 60 ook gemakkelijk te (de)monteren.

 

RSS -dakrandbeveiliging compact 60 kopen bij RSN Safety

RSS-dakrandbeveiliging koop je snel en eenvoudig bij RSN Safety. Bij ons betaal je voor een bestelling boven de €50,- geen verzendkosten. En bestel je voor 15:00 uur? Dan heb je jouw dakrandbeveiliging de volgende dag al in huis. Samen maken wij werken op hoogte comfortabel en veilig.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Platte daken compact 60. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen