Hittebestendig

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 2 resultaten

Kratos veiligheidsharnassen hittebestendig

Veiligheidsharnassen met de categoriesering ‘hittebestendig’ zijn speciaal ontworpen om vuur en extreme temperaturen te weerstaan. Deze harnassen moeten voldoen aan de
EN 361: 2002 / EN 358: 1999 / ISO 9150 / ISO 15025 normen. 

Het materiaal van deze harnassen bevat een vuurbestendige isolatielaag. Dit type harnas is beschikmaar in one size en geschikt voor veelvuldig gebruik Oók bevatten deze harnassen meerdere bevestigingspunten. Zo beschikt u over een grote keuze mogelijkheid wat betreft bevestiging van elastische lijnen, Y-lijnen of valstopblokken.

 

Uitvoering

Deze harnassen zijn gericht op duurzaamheid en beschikken over harnas banden van aramide en zijn bestand tegen temperaturen tot 371°C. Met automatische gespen op de banden van de dijbenen biedt dit type veel comfort.

 

Veiligheid en NEN EN normen

Elk veiligheidsharnas dient te voldoen aan de door EU gestelde EN NEN normen en een CE keurmerk. EN NEN normen zijn Europees vastgesteld en zeggen iets over het materiaal gebruik en de kwaliteit van het materiaal zoals stalen gespen, het maximaal toelaatbare gewicht en het minimaliseren van het aantal kilonewton ( kN ) dat vrij komt bij een mogelijke val.

Veiligheidsharnassen zijn onderdeel van persoonlijke voorzorgsmaatregelen wanneer u in benauwde situaties of op grote hoogte werkt en minimaliseren de kans op een ernstig bedrijfsongeval. 

 

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Hittebestendig. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven