Dubbele trap

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Dubbele trap kopen? Bij RSN Safety vind je dubbele trappen van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al je behoeften te voldoen, van professioneel gebruik tot huishoudelijke klussen. Onze trappen zijn vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid, stabiliteit en veiligheid, zodat je met vertrouwen op hoogte kunt werken.

 

3 populairste dubbele trappen van RSN Safety

Om je te helpen bij je keuze lichten onze veiligheidsexperts onze 3 populairste modellen kort voor je uit. Zo weet je zeker dat je de juiste dubellen trap voor de juiste klus hebt.

 

Eurostairs Dubbele Trap Pro met 2×2 treden

De Eurostairs Dubbele Trap Pro met 2×2 treden is een uitstekende koop. Deze trap combineert is een betrouwbare keuze door zijn eenvoudige, maar robuuste vormgeving. Bovendien is deze dubbele trap geschikt voor een maximale belasting van 150 kg. Beide eigenschappen maken dit product ideaal voor zowel professionele klussen als klussen in en om het huis. Het aluminium materiaal zorgt voor een ligt gewicht aluminium, maar wel de juiste stevigheid wanneer je deze dubbele trap gebrukt. De antislip doppen zorgen voor extra stabiliteit, terwijl de naleving van NEN 2484 / EN 131 normen de veiligheid waarborgt. Compact en draagbaar met een werkhoogte van ongeveer 230 cm, is deze trap de ideale keuze voor een veilige en efficiënte toegang op hoogte.

 

Eurostairs huishoudtrap dubbel 2×6 treden

De Eurostairs huishoudtrap dubbel 2×6 treden is net als de Pro versie een goede investering. Met 6 trapdelen biedt de maximale stabiliteit en een belastbaarheid tot 150 kg voor semi-professioneel gebruik. Het 2×6 ontwerp maakt dubbel oplopen mogelijk, terwijl de compacte transportlengte van 126 cm handig is. Met een werkhoogte van 300 cm, lichtgewicht van 5.1 kg en TÜV-certificaat, is deze trap veelzijdig, veilig en betrouwbaar voor uiteenlopende klussen.

 

Eurostairs huishoudtrap dubbel 2×5 treden

De Eurostairs huishoudtrap dubbel 2×5 treden heeft veelal dezelfde eigenschappen als de dubbele trap met 2×6 treden. Het grote verschil is, je raadt het al, deze trap met 5 trapdelen. Hierdoor biedt hij maximale stabiliteit en kan tot 150 kg dragen, ideaal voor semi-professioneel gebruik. Dankzij het dubbel oploopbare 2×5 ontwerp is hij veelzijdig inzetbaar. Met een transportlengte van 104 cm is hij gemakkelijk op te bergen. Met een indrukwekkende werkhoogte van 280 cm en een gewicht van 4.2 kg is de trap handig en draagbaar. Het TÜV-certificaat en de maximale belasting bevestigen de veiligheid, terwijl de brede treden comfortabel staan mogelijk maken. Kortom, een betrouwbare keuze voor diverse taken.

 

Perfect voor binnen- en buitengebruik

Het aluminium materiaal waarvan onze dubbele trap gemaakt is, maakt het product van nature bestand tegen corrosie, waardoor de trap duurzaam is, zelfs bij blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. Of je nu een trap nodig hebt voor huishoudelijk gebruik, renovaties of professioneel werk, onze aluminium dubbele trappen bieden de perfecte combinatie van draagbaarheid, duurzaamheid en veiligheid, zowel binnen als buiten.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Dubbele trap. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Online
RSN Safety X

Support bij RSN Safety

Hi! Leuk dat je er bent. Kunnen we je ergens mee helpen of van dienst zijn? We horen het graag en kunnen snel op je reageren via Whatsapp. Kijk gerust even rond, we zijn waar nodig graag bereikbaar 😃.