Dakrandbeveiliging

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 71 resultaten wordt getoond

Dakrandbeveiliging vind je bij RSN Safety in alle vormen en maten, zowel voor platte als schuine daken. In ons assortiment vind je gehele dakrandbeveiliging sets vanaf 4 tot en met 36 meter. Ook kan je bij ons losse onderdelen bestellen voor alle verschillende sets.  

Dakrandbeveiliging plat dak

Ben je opzoek naar dakrandbeveiliging voor een plat dak? Dan zit je bij ons goed. Onze RSS dakrandbeveiliging is gemaakt van licht en duurzaam materiaal. Hierdoor is deze beveiliging makkelijk te installeren en kan het veelvuldig gebruikt worden.

Je vindt in onze webshop onze standaard tijdelijke dakrandbeveiliging voor platte daken, maar ook de compacte sets. Beide versies voldoen aan de gestelde Europese veiligheidsnormen. 

Dakrandbeveiliging schuin dak

Ben je opzoek naar dakrandbeveiliging voor een schuin dak? Ook dan moet je bij RSN Safety zijn. De RSS randbeveiliging voor schuine daken is geschikt voor daken met een helling tot 60 graden.

Mits op de juist manier geïnstalleerd, voldoet de dakrandbeveiliging voor schuine daken aan de Europese gestelde veiligheidsnormen. 

Losse dakrandbeveiliging onderdelen kopen?

Los van de complete dakrandbeveiliging sets vind je in ons assortiment ook losse onderdelen, zoals leuningen en staanders. Handig voor wanneer slechts een enkel onderdeel vervangen moet worden.

Heb je vragen over de verschillende losse onderdelen of heb je een andere vraag over ons dakrandbeveiliging assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom RSS dakrandbeveiliging?

Met de RSS dakrandbeveiliging van RSN Safety werk jij op grote hoogte snel, veilig en comfortabel. RSS combineert ervaring met eenvoud en kwaliteit. Door gebruik te maken van stevig en lichtgewicht aluminium is RSS dakrandbeveiliging duurzaam in haar gebruik en gemakkelijk te (de)monteren. Bovendien zorgt dit lichtgewicht materiaal ervoor dat de beveiliging sets eenvoudig te verplaatsen zijn.

Daarnaast voldoet de RSS dakrandbeveiliging aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Dit maakt de producten van RSS geschikt voor alle platte daken en schuine daken met een helling tot wel 60 graden.  

Wanneer dakrandbeveiliging?

Wanneer je als werknemer of werkgever tijdens je werkzaamheden dakrandbeveiliging moet gebruiken, hangt af van de hoogte waarop je werkzaam bent. Dakrandbeveiliging is verplicht wanneer er gedurende een langere periode werkzaamheden verricht worden op een valhoogte van minimaal 2,5 meter. Dit staat beschreven in artikel 3.16 van het Arbobesluit. Wanneer het slechts om een korte periode gaat waarin werkzaamheden op deze minimale hoogte verricht worden, is individuele beveiliging voldoende.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Dakrandbeveiliging. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Online
RSN Safety X

Support bij RSN Safety

Hi! Leuk dat je er bent. Kunnen we je ergens mee helpen of van dienst zijn? We horen het graag en kunnen snel op je reageren via Whatsapp. Kijk gerust even rond, we zijn waar nodig graag bereikbaar 😃.