5 minuten
1 mei 2023

Wanneer heb ik dakrandbeveiliging op een plat dak nodig?

Robert-Jan Sikkema

RSN Safety

Ervaren in valbeveiliging

1 mei 2023

Heb jij dakrandbeveiliging voor platte daken nodig? Dan zit je bij RSN Safety aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten en maten tijdelijke dakrandbeveiliging geschikt voor platte daken. Er zijn veel soorten dakrandbeveiliging maar welke moet je nou precies hebben voor het project wat je gaat doen? Het grootste verschil is dakrandbeveiliging voor een plat of een hellend dak. Vraag jezelf daarna af wat je op het dak gaat doen, heb je bijvoorbeeld alle ruimte op het dak nodig of kun je 2 meter van de kant missen?

Tijdelijke dakrandbeveiliging plat dak

Bij RSN Safety vind je tijdelijke dakrandbeveiliging plat dak van het merk RSS. Deze tijdelijke dakrandbeveiliging is licht in gewicht. Ook zijn de modellen van RSS gemakkelijk te (de)monteren door het gebruik van borgpennen en klemhaken. Beide eigenschappen zorgen ervoor dat de dakrandbeveiliging sets eenvoudig te vervoeren zijn en draagt hiermee bij aan een comfortabele gebruikerservaring.

Ben je opzoek naar andere typen dakrandbeveiliging voor andere soorten daken? Bekijk dan eens ons gehele dakrandbeveiliging assortiment.

 

Wanneer dakrandbeveiliging platte daken?

Dakrandbeveiliging voor platte daken is belangrijk om je eigen veiligheid en die van anderen te garanderen. De noodzaak voor het gebruik van dakrandbeveiliging wordt door de Nederlandse wet- en regelgeving nog eens onderstreept. Zo is het verplicht om op een hoogte van 2 meter waar langdurig gewerkt wordt dakrandbeveiliging te installeren. Gelukkig is elk model dakrandbeveiliging plat dak dat door RSN Safety aangeboden wordt gecertificeerd en voldoet hiermee aan de Europese richtlijnen.

Onze 3 beste Dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging plat dak kopen bij RSN Safety

Door de dakrandbeveiliging van RSN Safety werk je elke dag veilig op hoogte. Bestel je jouw dakrandbeveiliging voor platte daken in onze webshop dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden, mits deze voor 15:00 uur geplaatst is. Daarnaast betaal je bij een order boven de €75,- geen verzendkosten. Genoeg redenen om vandaag nog je dakrandbeveiliging te bestellen bij RSN Safety.

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Valbeveiliging. Advies nodig? Ik help je graag.

Dakrandbeveiliging vind je bij RSN Safety in alle vormen en maten, zowel voor platte als schuine daken. In ons assortiment vind je gehele dakrandbeveiliging sets vanaf 4 tot en met 36 meter. Ook kan je bij ons losse onderdelen bestellen voor alle verschillende sets.

Een ruime blik in ons assortiment Dakrandbeveiliging

Winkelwagen
Scroll naar boven
Online
RSN Safety X

Support bij RSN Safety

Hi! Leuk dat je er bent. Kunnen we je ergens mee helpen of van dienst zijn? We horen het graag en kunnen snel op je reageren via Whatsapp. Kijk gerust even rond, we zijn waar nodig graag bereikbaar 😃.