Daken

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 12 resultaten

Valbeveiliging daken

Is valbeveiliging voor daken verplicht ?

Als er werkzaamheden worden verricht op daken is valbeveilging verplicht en zijn er geen uitzonderingen. Als er permanente dakrandbeveiliging aanwezig is, geeft dit een extra laag beveiliging in combinatie met een persoonlijke set valbeveiliging. Helaas komt het voor dat men tijdens werkzaamheden – valgevaar uit het oog verliest met alle gevolgen van dien. Bij het aanschaffen is het aan te raden om voor een degelijke set valbeveiliging van Kratos te kiezen. Neem altijd goede voorzorgsmaatregelen en neem als eerst de veiligheid in acht wanneer u op of rond daken werkt.

Valbeveiliging daken

Wij bieden verschillende sets valbeveilging voor op daken aan. Een basic set voldoet prima aan alle eisen, maar is geschikt om eens per jaar te gebruiken. Een pro set biedt meer comfort en is geschikt voor regelmatig gebruik. Wie dagelijks vele uren op grote hoogten werkt, heeft baat bij een luxe set. Deze set biedt het meeste comfort en is uitstekend geschikt voor intensief gebruik. Twijfelt u over de staat van een set? Maak een afspraak en laat dit door ons inspecteren en keuren.

Wet – en regelgeving valbeveiliging voor daken

Wat betreft regelgeving moet de RI&E ( Risico-inventaritsatie en Evaluatie ) onder meer betrekking hebben op de gevaren bij het eventueel werken op daken. Een onderdeel van een bedrijfs RI&E is het plan van aanpak, waarin wordt beschreven welke maatregelen genomen zullen worden om de veiligheid van het personeel te verbeteren en ongevallen, zoals een val van een dak, te voorkomen.

Zoals eerder genoemd is het verplicht om gebruik te maken valbeveiliging als men werkzaam is op daken. Op een dak werkzaam zijn betekent vaak werken op grote hoogte en dan moet veiligheid een van de eerste prioriteiten zijn. Heeft u vragen over valbeveiliging voor op daken? Neem dan contact op en vraag om advies.

RSN Safety en valbeveiliging voor daken

Bij RSN Safety hebben we voor alle toepassingen wat betreft valbeveiliging voor op daken een passende optie. Neem contact op voor de mogelijkheden of bestel direct Valbeveiliging daken. 

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Daken. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen