Olie & vuilafstotend

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Toont alle 2 resultaten

Kratos veiligheidsharnassen olie – en vuilafstotend

RSN biedt verschillende uitvoeringen veiligheidsharnassen aan. Veiligheidsharnassen met de benoeming olie – en vuilafstotend zijn onder andere geschikt voor op een boorplatform, olieraffinaderijen of andere viezige omstandigheden. Deze type veiligheidsharnassen zijn leverbaar in de maten S t/m XXL en zijn geschikt voor veelvuldig gebruik in verschillende omstandigheden. 

 

Uitvoering

De olie – en vuilafstotende valharnassen voldoen onder andere aan de gestelde EN 361: 2002 normen. Deze uitvoering wordt geleverd met olie – en vuilafstotende Revolta banden en dit maakte het een zeer geschikte uitvoering voor werkzaamheden op bijvoorbeeld boorplatforms.

Dit type beschikt over goed verstelbare schouderbanden, borstriemen en extra verstevigde gedeeltes bij de dijen. Wij kunnen deze Kratos harnassen aabieden voor een gunstige aanschafprijs. 

 

Veiligheid en NEN EN normen

Elk veiligheidsharnas dient te voldoen aan de door EU gestelde EN NEN normen en een CE keurmerk. EN NEN normen zijn Europees vastgesteld en zeggen iets over het materiaal gebruik en de kwaliteit van het materiaal zoals stalen gespen, het maximaal toelaatbare gewicht en het minimaliseren van het aantal kilonewton ( kN ) dat vrij komt bij een mogelijke val.

Veiligheidsharnassen zijn onderdeel van persoonlijke voorzorgsmaatregelen wanneer u in benauwde situaties of op grote hoogte werkt en minimaliseren de kans op een ernstig bedrijfsongeval. 

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Olie & vuilafstotend. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven