Dassy werkkleding

Gratis verzending > 75,-
Verzekerd van goede kwaliteit

Resultaat 1–12 van de 197 resultaten wordt getoond

Dassy werkkleding

Dassy werkkleding van RSN Safety kenmerkt zich door kwaliteit en comfort. Het merk is gemaakt voor werkend Nederland. Het doel van Dassy is dan ook om de werkzaamheden van ijverige vakmensen veiliger te maken.

Door het eigentijdse en functionele designs is de werkkleding van Dassy geschikt voor vrijwel elk beroep. Of je nu timmerman, schilder of postbezorger bent, Dassy heeft het geschikte kledingstuk voor jou. Bekijk snel ons gehele assortiment.

 

De 4 pijlers van Dassy werkkleding

Dassy werkkleding kenmerkt zich door 4 pijlers; functionaliteit, design, duurzaamheid en kwaliteit. Deze pijlers vormen de basis van elk ontwerp van het kledingmerk. Hiernaast helpen zij jou het meeste te halen uit jouw werkzaamheden.

 

Functionaliteit

Het valt en staat bij functionaliteit. Tijdens het maken van het Dassy werkkleding is dit het eerste waar het merk rekening mee houdt. Zo beschikken de kledingstukken over praktische eigenschappen. Bijvoorbeeld het hebben van diepe zakken.

Bovendien houdt Dassy bij haar kleding rekening met het hebben van een goede pasvorm. Comfort staat hierin centraal. Daarnaast is goed zittende werkkleding een stuk veiliger.

 

Duurzaamheid

Dat werkkleding van Dassy extreem lang meegaat is algemeen bekend. Maar dat het merk ook haar steentje bijdraagt aan een betere wereld weet niet iedereen. Zo kiest het merk steeds bewuster met welke leveranciers er samen wordt gewerkt. Ook gebruikt het merk materialen die minder belastend zijn voor het milieu.

 

Design

Naast de functionaliteit en duurzaamheid ziet de kleding van Dassy er ook nog eens goed uit. Het oog wil ook wat en daar doet jouw werkkleding niet voor onder. Daarom is Dassy werkkleding beschikbaar in bijpassende combinaties, specifiek voor jouw beroep.

 

Kwaliteit

Tot slot noemen wij de kwaliteit van Dassy werkkleding. Niet omdat het voor ons onbelangrijk is, maar omdat kwaliteit bij Dassy vanzelfsprekend is. Zo maakt het merk gebruik van extreem duurzame stoffen en wordt elk kledingstuk getest op onder meer de levensduur. Ideaal aangezien je als ijverige vakman of -vrouw van plan bent jouw werkkleding vaak te dragen.

Om de hoogwaardige kwaliteit van Dassy werkkleding te garanderen, heeft het merk het gehele productieproces in eigen hand. Van ontwerp tot distributie, alles gebeurt onder het toeziend oog van de Dassy specialisten.

 

Dassy werkkleding in het lab getest

Bij Dassy vormt de stof de belangrijkste factor bij het maken van kleding. Dit draagt namelijk bij aan de kwaliteit, duurzaamheid en comfortbeleving. Om de stof te laten voldoen aan de eisen van Dassy wordt het uitvoerig getest door onafhankelijke testcentra. Tijdens deze tests ligt de focus op onder andere scheurbestendigheid, kleurbehoud en de mate van slijtage.

 

De Oeko-tex normen als basis van Dassy kleding

Naast kwalitatief hoogwaardige kleding draagt Dassy ook bij aan een betere wereld. Zo gebruikt het kledingmerk alleen materiaal dat voldoet aan de Oeko-tex normen. Dit garandeert onder andere dat er tijdens het productieproces geen gebruik gemaakt wordt van schadelijke stoffen.

 

Dassy kleding in Friesland

Dassy kleding in Friesland vind je bij RSN Safety. Wij hebben een groot assortiment Dassy werkkleding voor zowel mannen als vrouwen. Naast een gratis verzending vanaf €50,- wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. 

 

Heb je vragen over ons Dassy assortiment of heb je overige vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer
Verzekerd van goede kwaliteit
Gratis verzending > 75,-

Mijn naam is Robert-Jan, al +7 jaar actief in Dassy werkkleding. Advies nodig? Ik help je graag.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Online
RSN Safety X

Support bij RSN Safety

Hi! Leuk dat je er bent. Kunnen we je ergens mee helpen of van dienst zijn? We horen het graag en kunnen snel op je reageren via Whatsapp. Kijk gerust even rond, we zijn waar nodig graag bereikbaar 😃.